Ga naar inhoud

Stand van zaken

Door SoundGaming, 23-11-21


Hey spelers van ThinkCraft!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is de server de afgelopen tijd aardig veel in onderhoudsmodus. Dit is omdat we in de afgelopen tijd een aantal bugs zijn tegengekomen die we zo snel mogelijk proberen op te lossen zodat jullie er geen last van hebben. Het heeft alleen wel het nadeel dat wij dan de server in onderhoudsmodus moeten zetten voor een bepaalde tijd.

Hoe lang duurt een onderhoud?

De duur van een onderhoud kunnen we helaas niet vertellen, omdat we dit vaak zelf ook niet weten. Het hangt af van het probleem en als we het makkelijk of moeilijk kunnen reproduceren. Een voorbeeld hiervan was de anticheat optimaliseren zodat de kans op onterechte verbanningen hoger wordt, dat is beter voor jullie en ons.

Hoe kunnen we weten wanneer de onderhoud klaar is?

Jullie kunnen merken wanneer de onderhoud klaar is als in de serverlijst bij onze server staat dat er geen onderhoudsmodus is. Ook zouden jullie het kunnen vragen in de discord server of de shoutbox bijvoorbeeld. Vaak zet ik het zelf ook wel in de shoutbox of in het updates topic (klik hier).

Oke, en wat betekent het voor nu?

Het betekent voor nu dat de server weer open is omdat we de meeste bugs al opgelost zijn gelukkig. Jullie kunnen dus weer spelen in de server! Komen jullie bugs tegen? Stuur dan alstublieft een ticket via onze support site of mail naar hulp@thinkcraft.nl

Met vriendelijke groet,
Anthropophobia_

  • 17 Weergaven


×
×
  • Nieuwe Aanmaken...