Ga naar inhoud

SoundGaming

Administrators
 • Aantal bijdragen

  26
 • Registratiedatum:

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Neutraal
 1. SoundGaming

  Updates

  Survival Scoreboard bug opgelost. Berichten toegevoegd voor wanneer je doodgaat in survival. Nieuwe chatfilter toegepast. Nieuwe chatformaat toegepast. (hover over de rank of naam voor info!)
 2. Jouw ervaring Wat is dit forum deel? In dit forumdeel kan je jouw ervaring delen over je gekochte rank met andere spelers. Vind je het bijvoorbeeld onwijs gaaf? Laat een leuke tekst achter voor andere spelers. We waarderen dit erg! Een voorbeeld Titel: SoundGaming (MVP) Ik ben SoundGaming en ik ben sinds een half jaar MVP en ik vind het helemaal geweldig. Het leukste vind ik dat ik shops kan maken en dat ik niet dood kan gaan. Ook het gebruik maken van liften en gates is erg handig! Ik raad het iedereen aan! Alvast bedankt voor jouw ervaring!
 3. SoundGaming

  Updates

  Survival Bug opgelost waardoor users geen prefix zagen in het scoreboard. Het commando /usermenu toegevoegd voor een menu met handige commando's! Adminshop toegevoegd.
 4. SoundGaming

  Updates

  Survival Je kan nu altijd gelijk zien hoelang de eigenaar van een claim online is geweest met de stick. Users krijgen nu 1500 claimblocks bij het joinen. Bug opgelost waardoor spelers geen /trapped permissie hadden.
 5. SoundGaming

  Updates

  Survival Meerdere plugins bijgewerkt. Server prestatie verbeterd. Je kunt nu op 2 vote sites stemmen voor de server.
 6. SoundGaming

  Updates

  Hey allemaal! Even een kleine update, vanaf vandaag is de webshop geopend waar je ranks, items, claimblocks en meer kan kopen! Ga snel naar https://winkel.thinkcraft.nl of klik hier.
 7. SoundGaming

  Updates

  Survival Banners toegevoegd voor het volgende: Shopkist uitleg User commando's Claim commando's Region uitleg Minimum prijzen Shop regels Dierenlimiet
 8. SoundGaming

  Verbannen

  Verbannen. Mogelijk heb je een ban gekregen van een moderator of admin. Waarschijnlijk wil je graag een unban, hierover wordt hieronder meer uitgelegd. Lees alles goed door. Stap 1 Kijk of je wel echt bent verbannen of dat je tijdelijk bent gekickt. Vul je naam in in de banlijst (klik hier) en vul je naam in. Blijkt het dat je verbannen bent, lees dan door. Stap 2: Als je een tijdelijke ban hebt dan zul je je tijd moeten afwachten. Als je een permanente ban hebt dan zul je moeten zoeken naar een andere server, want je bent dan niet meer welkom op ThinkCraft. Vragen over je verbanning? Bekijk onze hulp pagina en bekijk het kopje regels, mocht er toch nog iets onduidelijk zijn kun je contact met ons zoeken via: hulp@thinkcraft.nl of ga naar onze support site.
 9. 🗑️ Report richtlijnen: Verwijder je bewijs niet 4.1 Verwijder je videobewijs niet Als je een speler report met videobewijs, verwijder je video dan NIET en zet deze NIET op privé als de gereporte speler gestraft is met jouw bewijsmateriaal. Als een speler contact met ons opneemt over zijn straf, moeten we hem de video kunnen laten zien waarin hij de regels overtreedt, aangezien hij alle rechten heeft om het bewijsmateriaal te bekijken dat tegen hem is gebruikt. Als de video's je kanaal overvol maken, stel ze dan in op verborgen. We moeten het bewijs kunnen bekijken gedurende ten minste 3 maanden nadat de gebruiker is gestraft. Als we het bewijs opnieuw nodig hebben en we hebben er geen toegang toe, bestaat de mogelijkheid dat de straf ongedaan wordt gemaakt. 🐺 Report richtlijnen: Verwijder je bewijs niet 5.1 Wat is LabyMod? LabyMod is een mod voor algemeen gebruik waarmee spelers een vriendenlijst kunnen hebben, hun coördinaten kunnen bijhouden en een klein aantal andere nuttige dingen kunnen doen. Een van de kenmerken van LabyMod is de mogelijkheid om jezelf en andere spelers aan de clientzijde te hernoemen. Dit betekent dat je jezelf een bijnaam kunt geven, je vrienden grappige namen kunt geven, enzovoort. 5.2 Waarom weigeren jullie bewijs dat met LabyMod is gemaakt? Helaas zijn sommige spelers LabyMod gaan gebruiken om nepbewijs te maken, dat ze gebruiken om spelers te reporten. Het is vrij eenvoudig om jezelf de naam van een andere speler te geven, te adverteren of te vloeken in de chat, en screenshots te maken van jezelf terwijl je ongepaste dingen zegt met de naam van de andere speler. "Maar er staat een potlood naast het bericht als je een gebruikersnaam wijzigt!" Ja, er staat inderdaad een potlood naast het bericht als je een gebruikersnaam wijzigt. Maar we hebben spelers het potlood zien bewerken om vals bewijs te creëren, dat potloodpictogram zal spelers er niet van weerhouden te proberen vervalst bewijs te leveren.
 10. SoundGaming

  Updates

  Survival Regions toegevoegd voor snelle teleportatie. Beschikbare commando's: /homeregion: Ga naar je homeregion toe. /movein: Om een region je homeregion te maken. /randomregion: Ga naar een willekeurige region. /newestregion: Ga naar de nieuwste region. /whichregion: Bekijk in welke region je bent.
 11. 🛠️ Report richtlijnen: Screenshot bewijs 3.1 Algemene informatie Screenshot bewijs kan worden gebruikt voor elk strafbare overtreding dat niet fysiek is (bijv. schelden, spammen). Let op: je mag altijd melden met een video. Als je iemand wilt aangeven wegens schelden, kun je desgewenst ook een video van de chat opnemen. Hier is een lijst van alle overtredingen die kunnen worden gereport met een screenshot: Schelden Bedreigingen Chat trollen Spammen Imitatie Oplichting Adverteren Ongepaste gebruikersnaam/skin (kan ook worden gemeld met een screenshot van hun NameMC-profiel) Meer informatie over overtredingen vind je in de regels: https://thinkcraft.nl/regels 3.2 Een screenshot maken Het maken van een screenshot is op elk platform anders. Als je niet weet hoe je een screenshot moet maken, lees dan deze handleiding van Minecraft. 3.3 Een screenshot uploaden Als u op Java rapporteert, hoeft u uw afbeelding niet te uploaden naar een derde partij zoals Imgur of Gyazo, omdat u de afbeelding rechtstreeks naar onze rapportagesite kunt uploaden. Maar als je een Bedrock-speler wilt rapporteren, upload dan je screenshot naar een derde partij zoals Imgur of Gyazo en plaats de link in je rapport. 3.4 Screenshotvereisten Screenshots moeten aan een aantal vereisten voldoen om je report geaccepteerd te krijgen. Als je bewijs niet aan een van deze vereisten voldoet, word je report geweigerd. Vereisten Je chatbox moet geopend zijn. (geldt niet voor gebruikersnaam- en skinrapporten) Alle vier de hoeken van je scherm moeten zichtbaar zijn. De gebruikersnaam en chat moeten duidelijk zichtbaar zijn. Bedek geen deel van je scherm door zwarte vakken toe te voegen of delen van je scherm wazig te maken. Er kan niet op je afbeelding worden getekend of geschreven. Pijlen, lijnen en markeringen zijn ook niet toegestaan. Jouw scorebord moet zichtbaar zijn. Bewijs dat tijdens het gebruik van LabyMod wordt geleverd, wordt geweigerd. (niet van toepassing op gebruikersnaam- en skinrapporten)* De schermafbeelding moet worden gemaakt op ThinkCraft.
 12. ⚒️ Report richtlijnen: Videobewijs 2.1 Algemene informatie Videobewijs is nodig voor fysiek bewijs, we accepteren geen screenshotbewijs voor fysieke reports. Hier is een lijst van alle strafbare overtredingen waarvoor videobewijs nodig is: Cheaten Trollen Exploiting (Multi-accounting) Bug misbruik Meer informatie over overtredingen vind je in de regels: https://thinkcraft.nl/regels 2.2 Opnemen PC en Mac Om regelovertreders op te nemen, kun je een schermrecorder of een extern apparaat zoals je telefoon gebruiken. Enkele voorbeelden van schermrecorders zijn OBS en Bandicam. Je kunt ook clipping-software gebruiken, zoals NVIDIA Instant replay of Medal. PC's met Windows 10 hebben ook een ingebouwd opnamesysteem, hoe je dat gebruikt lees je hier. Een handleiding over het gebruik van het ingebouwde schermopnamesysteem op Mac vind je hier. 2.3 Video uploaden Elke opnamemethode die hierboven wordt genoemd, is prima, zorg er alleen voor dat je je bewijsmateriaal uploadt naar YouTube. Het wordt aanbevolen om video's te hebben die niet langer dan twee minuten duren, anders kost het veel tijd om elk afzonderlijk report af te handelen. Zorg ervoor dat je video op YouTube openbaar of verborgen is. Als je auteursrechtelijk beschermde muziek in je report gebruikt, kan YouTube je video blokkeren, dus je kunt het beste geen muziek op de achtergrond gebruiken. Als je video klaar is met uploaden, moet je de link naar je video in je report plakken. 2.4 Vereisten voor videobewijs Videobewijs moet aan een aantal vereisten voldoen om je report geaccepteerd te krijgen. Als je bewijs niet aan een van deze vereisten voldoet, word je report geweigerd. Vereisten Alle vier de hoeken van je scherm moeten zichtbaar zijn Je video mag niet langer zijn dan vijf minuten, bij voorkeur korter dan twee minuten. De gebruikersnaam van de speler moet duidelijk zichtbaar zijn. Bedek geen deel van je scherm door zwarte vakken toe te voegen of delen van je scherm wazig te maken. Jouw scorebord moet zichtbaar zijn. Afzien van opnemen in F1-modus, anders wordt het geweigerd. Bewijs dat tijdens het gebruik van LabyMod wordt geleverd, wordt geweigerd. (niet van toepassing op gebruikersnaam- en skin reports)* De video moet zijn opgenomen op ThinkCraft.
 13. 📝 Report regels Wanneer je een speler op onze server wilt reporten, moet je je aan een aantal regels houden. Als je je niet aan deze regels houdt, wordt je support account verbannen van de report site, en indien van toepassing wordt je in-game account ook gestraft. 1.1 Vervalst bewijs Dien geen enkele vorm van nepbewijs in. Als je dit doet, worden je report- en in-game account permanent verbannen van onze server. 1.2 Trollen De report is geen plek om te trollen. Trollen kan het indienen van een report met willekeurige video's/screenshots zijn, maar kan ook met opzet verkeerde tijdstempels of ongepaste extra informatie geven. 1.3 Oud bewijs Wanneer je een speler report met bewijs dat ouder is dan 14 dagen, zal dit er normaal gesproken toe leiden dat je report wordt geweigerd. Als een speler in het verleden echter is gestraft met een screenshot/video, en je uploadt hetzelfde bewijsmateriaal opnieuw om deze speler gewoon opnieuw gestraft te krijgen met hetzelfde bewijsmateriaal, resulteert dit in een straf.* 1.4 Herhalende reports Het is niet toegestaan om keer op keer report in te dienen over dezelfde speler met hetzelfde bewijs. Als je je report verder wilt bespreken, neem dan contact op met de moderator die je rapport heeft afgewezen, in plaats van een nieuw report te maken.* 1.5 Cheating cliënts Reports die bewijs bevatten dat is gemaakt tijdens het gebruik van illegale wijzigingen, worden geweigerd, je report account wordt permanent verbannen en je in-game account wordt gestraft voor bedrog. 1.6 Dien geen reports in met bewijs van andere spelers Vermijd het indienen van report met bewijs van andere spelers. Je moet de eigenaar zijn van het gepresenteerde bewijsmateriaal voor het geval we extra informatie nodig hebben en om er zeker van te zijn dat het bewijs niet oud is. *Het indienen van oud bewijsmateriaal, gedupliceerde/herhalende rapporten en het bewust verbergen van Labymod kan resulteren in een verbod op een report account.
 14. Hallo! Allereerst zijn we erg dankbaar voor je interesse in het reporten van regelovertreders. ThinkCraft vertrouwt veel op zijn spelersbasis, vooral de spelers die actief reports maken van degenen die de regels negeren. Of je nu 3, 30 of 300 reports maakt, je kunt allemaal het bevredigende gevoel hebben de server op te schonen! Als je vrij nieuw bent bij ThinkCraft of slechts een van de OG-leden die graag zou willen beginnen met reporten, is het heel normaal dat je de report regels en richtlijnen niet kent. In dit topic wordt uitgelegd wat je wel en niet moet doen bij het reporten van spelers op onze server en meer. 📜 Inhoudsopgave 1. Report regels 2. Report richtlijnen: Videobewijs 3. Report richtlijnen: Screenshot bewijs 4. Report richtlijnen: Verwijder je bewijsmateriaal niet 5. Report richtlijnen: LabyMod Als je na het lezen van dit topic nog steeds vragen hebt over het reporten van spelers, aarzel dan niet om hulp te vragen aan een staflid op onze Discord of via een ticket op onze support site.
 15. SoundGaming

  Updates

  Survival Automatische mededelingen mooier gemaakt. Bug opgelost waardoor niemand /vote kon gebruiken. Welkomstbericht aangepast.
×
×
 • Nieuwe Aanmaken...